ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Αγαπητές φίλες  αγαπητοί φίλοι

Διακαής μας πόθος να αποκτήσετε ότι ονειρεύεστε, δημιουργήσαμε τα thavmata-tixis.gr με πάθος και βαθιά γνώση που αποκτήσαμε δουλεύοντας επαγγελματικά πάνω στις ψυχικές και απόκρυφες επιστήμες, από το 1997

Η προιστορία μας έχει τις ρίζες της, στη διεύρυνση του γνωστικού μας πεδίου μέσα από τις επαφές μας με τους μεγαλύτερους Μύστες του χώρου.

Η γνώση μας για την Μαγεία και την παραψυχολογία, μας παρέχει τη δυνατότητα να γνωρίζουμε επακριβώς  πως λειτουργεί αυτή η επιστήμη και πως μπορούμε αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους θησαυρούς της φύσης να πετύχουμε τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Σε εμάς θα βρείτε προιόντα που θα φέρουν τη χαρά και τη δημιουργία στη ζωή σας, γεμάτα θετική ενέργεια. Τα προιόντα μας είναι μοναδικά και ιδιαίτερα γιατί αποτελούν χειροποίητα δημιουργήματα με μεράκι, τα οποία έχουν εξειδικευμένη σύσταση ώστε να είναι αποτελεσματικά για κάθε περίσταση. Βασικά συστατικά αυτών είναι τα βότανα, τα αιθέρια έλαια, τα ελιξίρια, γόμες, ρητίνες, και οι ημιπολύτιμοι λίθοι.

Στόχος μας είναι η αξιοποίηση και η εφαρμογή των μαγικών τους ιδιοτήτων με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα. Δημιουργούμε τη Μαγεία με συνέπεια και σεβόμενοι την τήρηση των συγκεκριμένων κανόνων που είναι επιβεβλημένοι από μακρινές και αρχέγονες παραδόσεις. Έτσι κατορθώνουμε να συγκεντρώσουμε συμπαντικές δυνάμεις που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τον επιδιωκόμενο σκοπό.

Σε εμάς θα βρείτε επίσης αντικείμενα από του σημαντικότερους πολιτισμούς του κόσμου και την φιλοσοφία του feng shui, πανίσχυρα και αυθεντικά φυλαχτά,   σύμβολα,  μαγικά φίλτρα &αρώματα, μαγικά λιβάνια &θυμιάματα, ειδικά κεριά, ημιπολύτιμους λίθους, ενεργειακά κοσμήματα, είδη μαντείας, μαγικά πακέτα-ξόρκια, ζωδιακά, ειδικά μείγματα  και όλα αυτά στις καλύτερες τιμές.

Ο σεβασμός για τον καθένα από εσάς προσωπικά, είναι ο βασικός άξονας της ιστοσελίδας μας, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email μας ή στο τηλέφωνο μας για οτιδήποτε σας απασχολεί και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε και το δικό σας πρόβλημα.

Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη που δείχνετε σε εμάς και τα προιόντα μας για να κάνετε τη ζωή σας  ευχάριστη,δημιουργική, Μαγική.