ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ « ΟΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΑΦΗΝΕΙ »

Γεια σας η ενέργεια του ανθρώπου πρέπει να βρίσκεται στο ΖΕΝΙΘ!
Όλοι λίγο –πολύ ξέρουμε πόσο μπορεί να αντέξει ένα φυτό χωρίς πότισμα, χωρίς φώς, χωρίς Ήλιο, χωρίς αέρα. Σιγά-σιγά μαραζώνει και πεθαίνει. Το ίδιο γίνεται και με τα προβλήματα μας. Τη δική μας δύναμη χρησιμοποιούν για να υπάρχουν, τη δική μας ενέργεια. Χωρίς αυτά, απλά, πεθαίνει.

Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση αισιοδοξίας και δύναμης, τότε η καλή συναισθηματική και φυσική μας κατάσταση στην οποία θα βρισκόμαστε θα μας υποστηρίζει  σε ότι και αν κάνουμε. Θα έχουμε τα αποτελέσματα  που επιθυμούμε στη ζωή μας και μάλιστα με εύκολο τρόπο.
Πρέπει να προστατεύουμε την ενέργεια μας και να την θωρακίζουμε με ασφάλεια και τότε έρχεται το χρυσό φως σε εμάς!
Για να έχουμε σωστά αποτελέσματα πρέπει να δείξουμε τις  αξίες μας, τις εσώτερες πηγές μας, όπως δεξιότητες, δυνάμεις, ταλέντα. να δημιουργούμε στιγμές χαράς, ενδιαφέροντος, θαυμασμού,  μέσα από θετικές, γόνιμες σκέψεις και λειτουργικές συμπεριφορές που οδηγούν σε συνειδητές δράσεις. Να μην πέφτουμε εύκολα στην παγίδα να αγκιστρωθούμε σε ότι άλλο υπάρχει γύρω μας για να μην χαθούμε στο κενό που υφέρπει μέσα μας. Και κολλάμε. Κολλάμε σε πρόσωπα και καταστάσεις. Κολλάμε στο παρελθόν. Κολλάμε σε περιβάλλοντα στείρα και στρεσογόννα. Κολλάμε σε συναισθήματα και συμπεριφορές που δεν μας οδηγούν πλέον πουθενά ή δεν είναι καν δικά μας. Βαλτώνουμε στην αναποφασιστικότητα και στην  συναισθηματική ακαμψία. Χωρίς την γενεσιουργό ενέργεια της χαράς, της αγάπης, της έμπνευσης παύουμε να ονειρευόμαστε.
Χωρίς τη δυναμική ενέργεια του ενδιαφέροντος, της αισιοδοξίας, της αυτοπεποίθησης παύουμε να βάζουμε ουσιαστικούς στόχους. Περιορίζουμε την ύπαρξή μας. Υπάρχει όμως και άλλος δρόμος. Η Θετική ενέργεια που έρχεται να φωτίσει, πέρα από τη στοχοθεσία, μερικές σημαντικές διαστάσεις που δύναται να έχει μια παρέμβαση ώστε μέσα από τεκμηριωμένες πρακτικές να δημιουργεί τις βάσεις για διαρκή θετική επίδραση στη ζωή μας: Να μάθουμε να χαλαρώνουμε, να επανασυνδεόμαστε με τον εσώτερο εαυτό, και τις βαθύτερες  θετικές σκέψεις, θετικά συναισθήματα, συμπεριφορές που μας οδηγούν σε οραματισμό του μέλλοντος, σε λύσεις, σε δράση, σε ξέφωτο, συμβάλλοντας στην προάσπιση της ψυχικής μας υγείας. Να εστιάζουμε και να διευρύνουμε τη ψυχική μας ανθεκτικότητα, ώστε παρά τα εμπόδια, τις ματαιώσεις, τις δυσκολίες, να μπορούμε και πάλι να σταθούμε δυνατοί και αποφασιστικοί στις επιθυμίες και στα όνειρά μας. Να ενισχύουμε την ενσυνειδητότητά μας για να τρεφόμαστε από το δώρο του παρόντος. Να μας εμπλουτίζει με συναισθηματική ευελιξία απέναντι σε αρνητικές καταστάσεις, ώστε να μην μπλοκάρουμε το συναίσθημά μας και να αφήνουμε τη ροή της ζωής να μας εκπλήσσει, να μας συναρπάζει ακόμα και μέσα από απλά μικρά πράγματα.
 
Να μας επιτρέπει να αφήνουμε στην άκρη τις πεποιθήσεις και βεβαιότητές μας, έστω λίγο κάθε φορά, ώστε να «ανοίγουμε» την καρδιά και το μυαλό μας απέναντι στο περιβάλλον, στις δυνατότητες και επιλογές που υπάρχουν, αλλά και που μπορούμε να δημιουργήσουμε και να  γίνουμε κοινωνοί του μυστηρίου και της τέχνης της ζωής.
 
Έχετε κακή διάθεση?  Βρίσκετε παντού εμπόδια? Είστε αγχωμένοι? Νοιώθετε φόβο? Θέλετε να κάνετε πράγματα αλλά κάτι σας τραβάει πίσω? Είστε συνεχώς αρνητικοί? Έχετε αγοροφοβία? Κ.λ.π
 
Υπάρχει λύση! Απλά ρωτήστε μας……

Δημιουργήστε μια ισχυρή ψυχική άμυνα γύρω σας.
Δημιουργώντας μια ενεργειακή ασπίδα προστατεύετε τον εαυτό σας από αρνητικές επιρροές παντός είδους. 

Ξεμπλοκάρετε τα 7 Τσάκρας του σώματος και ελευθερώστε το μυαλό σας
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταλάβετε ποιο τσάκρα σας είναι μπλοκαρισμένο και σε ποιο βαθμό.
 καταστάσεις

Καθαρίζουν οι ενέργειες; Γίνεται ενεργειακός καθαρισμός χώρων σπιτιών ,εργασίας και του εαυτού μας.

Χρειάζεστε να βρείτε αλλά και να αγκαλιάσετε τον σκοπό σας για αυτή τη ζωή; Θέλετε να έρθει το φως επιτέλους στη ζωή σας;
Υπάρχει λύση! {καθάρισε} το Κάρμα σου!