ΜΑΓΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ

Το ερώτημα που συχνά κάνουμε στον εαυτό μας είναι:
«Μπορεί ένα μαγικό ξόρκι να μεταμορφώσει τη ζωή μου η ;» 
Και απάντηση είναι ένα ηχηρό «ναι!»
 Κατά την πάροδο των αιώνων και σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς πολλά μαγικά ξόρκια έχουν χρησιμοποιηθεί για απλές ή δύσκολες περιπτώσεις. Η μαγεία συνεχίζει να είναι στην υπηρεσία του σύγχρονου ανθρώπου ακόμα και αν αυτός είναι απαίδευτος σε σχέση με τους ανθρώπους των παλιότερων κοινωνιών. Αυτά τα  ξόρκια συχνά βοηθούσαν να βελτιώσουμε την ζωή μας, διαφορετικά θα ήταν μια απίστευτα σκληρή η ζωή του ανθρώπου χωρίς την εμπλοκή της μαγείας. Αυτή η διαδικασία λέγεται “τα γνωστά ξόρκια” για τον απλό λαό, ο οποίος μπορεί να μην ήξερε από μαγεία, αλλά ήξερε πως να συντονίζει και να επικαλείται τις συμπαντικές δυνάμεις. Περισσότερα εκπληκτικά ξόρκια έχουν χρησιμοποιηθεί από έμπειρους μάγους για να φέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα. Τα ξόρκια Αγάπης, τα ξόρκια Πλούτου και Ευημερίας κακής ενέργειας, έχουν χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία από  μάγους ακόμα και για φαινομενικά “χαμένες” περιπτώσεις. Ένας έμπειρος μάγος έχει την γνώση των ειδικών συστατικών που απαιτούνται για την εργασία, ποιες συγκεκριμένες τελετουργικές ενέργειες θα εκτελεστούν και βέβαια πως θα υπάρξει ο καλύτερος συνδυασμός αυτών των παραγόντων, ώστε να δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.  Η μαγεία θα απελευθερώσει δυνάμεις που θα χρησιμοποιηθούν για την ευεργετική επίδραση στη ζωή κάποιου. Αυτό απαιτεί τόσο εσείς όσο και ο μάγος σας, να εργαστείτε από κοινού για να επιτευχθούν τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Έτσι, ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει τη ζωή που πάντα λαχταρούσε. Αν θέλετε πραγματικά να μεταμορφώσετε τη ζωή σας προς το καλύτερο και να αναπνεύσετε ελεύθερα, να αυξήσετε τον πλούτο σας ή να βρείτε ή να αναζωπυρώσετε την αληθινή αγάπη σας, ώστε να ζήσετε μια πλούσια και ευημερούσα ζωή, τότε μην χάνετε άλλο χρόνο από την πολύτιμη ζωή σας.  Αν έχετε δοκιμάσει τα πάντα για να βελτιώσετε τη ζωή σας και απέτυχαν κατά συρροή,  τώρα ήρθε η ώρα να κοιτάξετε στην ανατολική πλευρά του ορίζοντα, εκεί που ανατέλλει η μαγεία και ο ήλιος.  Μια ανατολή που θα σημάνει και την δική σας αυγή…

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ! ΜΕ ΑΓΑΠΗ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΑΓΔΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΥΧΗΣ»

ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΑΣ ΕΞΗΓΟΥΜΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΞΟΡΚΙ, ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΩΡΕΣ, ΗΜΕΡΕΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ, ΠΛΑΝΗΤΕΣ Κ.Λ.Π

 • ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ:

Είναι η πιο δυνατή μέρα της γέμισης. Αυτή την μέρα μπορούν να γίνονται ξόρκια σε ότι αφορά το καλό στη ζωή μας και τα οποία απαιτούν μόνο μια μέρα για να γίνουν.

 • ΧΑΣΗ:

Ονομάζουμε χάση την περίοδο από την επόμενη μέρα της πανσελήνου μέχρι όταν χάνεται το φεγγάρι και την τελευταία νύχτα την λέμε σκοτεινή (μαύρη).

 • ΞΑΣΤΡΙΣΜΑ:

Είναι η διαδικασία  που χρειάζεται να βγάζουμε έξω να τα βλέπει το φεγγάρι. Θα πρέπει να έχει σκοτεινιάσει τελείως. Το ξάστρισμα διαρκεί τουλάχιστον 4 ώρες και τα υλικά πρέπει να μαζευτούν πρίν βγεί ο ήλιος.

Τα υλικά τα μελετάμε με τα δικά μας λόγια κατά την διάρκεια του ξαστρίσματος για να ενισχύσουμε την δύναμη τους και να τους δώσουμε ενέργεια.

ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΞΟΡΚΙ

 • Συνήθως τα ξόρκια γίνονται βράδυ, εκτός και αν το ξόρκι απαιτεί κάτι διαφορετικό.

  Τα ξόρκια για καλό συνήθως γίνονται σε διπλή ώρα πχ 22:00,  24:00  ενώ τα ξόρκια που γίνονται για να διώξουμε κάτι, τα κάνουμε σε μονή ώρα πχ 21:00, 23:00.

  Θα πρέπει να σας πω ότι στη μαγεία η καινούργια μέρα ξεκινά με την Ανατολή του Ηλιου  και όχι μετά τα μεσάνυχτα.

  Επίσης σας αναφέρω ότι τα ξόρκια γίνονται συγκεκριμένη μέρα πχ. Τα ερωτικά είναι καλύτερα να τα κάνουμε την Παρασκευή που είναι η μέρα της Αφροδίτης.

  Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.
  Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ.
  Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ.
  Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ.
  Η ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ.
  Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ.
  ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.

  Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΞΟΡΚΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ:

  Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ. Η ΣΕΛΗΝΗ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΞΟΡΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ Η ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΞΟΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.

  Η ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΡΗ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ Η ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ (ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ) ΠΧ. ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ Η ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΕΡΩΤΙΚΟ ΞΟΡΚΙ (ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟ ΞΟΡΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΡΙΤΗ).

  Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ. ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΧ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΜΕΡΑ Η ΤΕΤΑΡΤΗ.

  ΠΕΜΠΤΗ, ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΞΟΡΚΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΧ. ΑΥΞΗΣΗ, ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΔΥΣΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ.

  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ. ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΔΕΣΙΜΑΤΑ, ΞΟΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΣΧΕΣΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ.

  ΣΑΒΒΑΤΟ, ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ (ΠΧ ΧΩΡΙΣΜΟΙ, ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΛΠ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΥΣΙΜΑΤΑ. ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΕΙΤΕ ΑΠΛΩΣ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ ΕΝΑ ΛΥΣΙΜΟ. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΟΡΚΙΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΘΕΛΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ.

  ΚΥΡΙΑΚΗ, ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΕΥΝΟΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΞΟΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ (ΕΡΩΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΠ).

ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ

ΕΡΩΤΑ, ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΡΦΙΑ: ΡΟΖ.
ΠΑΘΟΣ, ΕΡΩΤΑ: ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΧΡΗΜΑΤΑ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ : ΠΡΑΣΙΝΟ, ΧΡΥΣΟ.
ΥΓΕΙΑ: ΓΑΛΑΖΙΟ.
ΜΑΥΡΟ: ΣΥΓΧΙΣΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ, ΔΙΑΦΩΝΙΑ, ΚΑΚΙΑ.

ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟΥ (ΑΣΤΡΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ)

ΚΡΙΟΣ: ΑΣΠΡΟ
ΤΑΥΡΟΣ: ΚΟΚΚΙΝΟ
ΔΙΔΥΜΟΙ: ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: ΠΡΑΣΙΝΟ
ΛΕΩΝ: ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: ΧΡΥΣΟ
ΖΥΓΟΣ: ΜΑΥΡΟ
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: ΚΑΦΕ
ΤΟΞΟΤΗΣ: ΧΡΥΣΟ
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: ΚΟΚΚΙΝΟ
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: ΜΠΛΕ
ΙΧΘΕΙΣ: ΑΣΠΡΟ

ΠΛΑΝΗΤΕΣ

Είναι διαφορετικές οι μέρες που λέγονται τα ξόρκια; Η κάθε μέρα έχει διαφορετικό συμβολισμό και διαφορετική δυναμική αφού κυβερνιέται από κάποιον πλανήτη. Έτσι υπάρχει διαφορετική δυνατότητα για κάθε ημέρα δηλαδή για κάθε Πλανήτη. Παρακάτω περιγράφουμε τους πλανήτες που κυβερνούν τις ημέρες και τις μαγικές ιδιότητες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

>ΚΥΡΙΑΚΗ, ΗΛΙΟΣ

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγικές εργασίες για τη χαρά, θεραπεία, ελπίδα, αλήθεια, θετική ενέργεια, και τους φίλους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει φυλαχτά που θα κάνει έναν άνθρωπο ισχυρό σε όλα τα έργα του

>ΔΕΥΤΕΡΑ, ΣΕΛΗΝΗ

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγική λειτουργία για την προστασία στα ταξίδια, διόραση, διαίσθηση, την υγεία του σώματος, για να απαλλαγούμε από τους εχθρούς και άλλα πράγματα κακά ή όντα και την αύξηση του πλούτου.

>ΤΡΙΤΗ, ΑΡΗΣ

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγικές εργασίες για την κατασκευή ενός ισχυρού άνδρα στον πόλεμο. Επίσης καλή για το πάθος, την εμπιστοσύνη, και τη νίκη. Από την αρνητική πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει διχόνοια, μίσος, χάος και την αφαίρεση πλούτου, και αξιοπρέπειας.

>ΤΕΤΑΡΤΗ, ΕΡΜΗΣ

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγική λειτουργία για την μαντεία, τα όνειρα, την πρόληψη της φτώχειας, καθώς και για την επίτευξη της γνώσης αυτού του κόσμου και του Παγκόσμιου Πνεύματος.

>ΠΕΜΠΤΗ, ΔΙΑΣ

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγική λειτουργία για χρήματα, εύνοια, ειρήνη, αγάπη, ομόνοια, άμβλυνση εχθροτήτων.

>ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγικές εργασίες για την αγάπη, το πάθος, το σεξ, για λήξη σύγκρουσης, διάλυση μαγικών και προώθηση της ομόνοιας.

>ΣΑΒΒΑΤΟ, ΚΡΟΝΟΣ

Καλή μέρα για ξόρκια ή μαγική λειτουργία για περασμένες ζωές, Ανάκληση, ασθένεια, ή να απαλλαγούμε από αρνητικές ενέργειες και κακές συνήθειες. Επίσης, για την ασφάλεια ενός ατόμου, ισχυρή για να προκαλέσει την επιτυχία των αναφορών. Από την αρνητική πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ρίξει έναν άνθρωπο από διακρίσεις και να χάσει την αξιοπρέπειά του ή να προκαλέσει χάος και έριδες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΕΡΙΩΝ

ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ, ΚΡΑΣΙ Η ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΑΛΚΟΟΛ, ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΘΑΡΟ ΛΑΔΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΛΩΝ (ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΜΟΝΙ), ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΡΑΣΕΙ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ΠΑΝΙ. ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΝΙ Η ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ. ΑΛΕΙΨΤΕ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΨΤΕ ΑΠΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙ, ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΣΠΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΣΤΕΓΝΩΣΟΥΝ. ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΠΝΟ ΛΙΒΑΝΙΟΥ Η ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ ΣΑΣ. ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ. ΕΑΝ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ.