ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΣΑΚΡΑΣ

Ξεμπλοκάρετε τα 7 Τσάκρας του σώματος και ελευθερώστε το μυαλό σας
 
Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να καταλάβετε ποιο τσάκρα σας είναι μπλοκαρισμένο και σε ποιο βαθμό. Το βασικότερο από όλα όμως είναι να καταλάβετε ότι όποια μέθοδο και αν ακολουθήσετε δεν πρέπει να βλέπετε τα πράγματα αγχωμένα και να βγάζετε συμπεράσματα που ξεκινάνε από φόβους σας. Η πρώτη μέθοδος σχετίζεται με την εκδήλωση του μπλοκαρίσματος ή της ανισορροπίας σε σωματικό επίπεδο και είναι μια σχετικά απλή και εύκολη μέθοδος. Κάθε τσάκρα σε σωματικό επίπεδο αντιστοιχεί και επηρεάζει κάποια περιοχή του ανθρώπινου σώματος και τις λειτουργίες της περιοχής αυτής. Δείτε λοιπόν στον παρακάτω πίνακα τις αντιστοιχίες των τσάκρα και των ανθρώπινων λειτουργιών και εντοπίστε το δυσλειτουργικό τσάκρα για την περίπτωσή σας ανάλογα με τα συμπτώματα.

Μπορεί να υπάρχουν πολλές περιοχές μπλοκαρισμένες και αν αυτό ισχύει τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφτείτε έναν ειδικό γιατρό. Μια συνοπτική αναφορά στα μέρη του σώματος και στους αδένες που αντιστοιχούν στα επτά τσάκρα: Τα Τσάκρα Μέρος Του Σώματος Αδένας Τσάκρα 1ο Σπονδυλική στήλη, οστά, νύχια, δόντια, πόδια, πρωκτός, έντερα, προστάτης, αίμα, κύτταρα Επινεφρίδια Τσάκρα 2ο Γεννητικά όργανα, και όλα τα υγρά του σώματος (αίμα, σπέρμα, ιδρώτας, στομαχικά υγρά.) Γεννητικοί αδένες Τσάκρα 3ο Μέση, κοιλιά, στομάχι, συκώτι, σπλήνα, νευρικό σύστημα Πάγκρεας Τσάκρα 4ο Πλάτη, καρδιά, θώρακας, κυκλοφορικό σύστημα, δέρμα, χέρια Θύμος Τσάκρα 5ο Πνεύμονες, οισοφάγος, λαιμός, σαγόνι, μάγουλα Θυρεοειδής αδένας Τσάκρα 6ο Αυτιά, μύτη, μάτια, πρόσωπο Υπόφυση Τσάκρα 7ο Εγκέφαλος, κρανίο Επίφυση

 

Εξισορροπώντας τα Τσάκρας: συμβουλές για ευθυγράμμιση και υγεία ! Τα τσάκρας είναι ενεργειακά κέντρα και αντιστοιχούν σε συγκεκριμένη περιοχή του σώματος μας. Όταν δεν βρίσκονται σε ισορροπία συμβάλλουν σε νοητικές, σωματικές ασθένειες αλλά και φυσικές, ψυχικές, συναισθηματικές δυσλειτουργίες.
μέσα στην καθημερινότητα μας έχουμε αναποδιές, καθυστερήσεις και συχνά χάνουμε το ”βαγόνι” με την καλή ευκαιρία ! Κάποια προβλήματα στην εργασία που μας βαλτώνουν αλλά και άνθρωποι γύρω μας που δεν είναι και τόσο αξιόλογοι !
φέρνεις την τύχη με το μέρος σου. Ενώ όλα φαίνονται μαύρα….ξαφνικά το φως διαδέχεται το σκοτάδι στην ζωή σου. και η θεά τύχη είναι δίπλα σου……διευκολύνει και σε συνοδεύει σε κάθε βήμα σου Αυτό το μαγικό πακέτο εργασιών είναι για άτομα που θέλουν πάντα κάτι παραπάνω από την θεά τύχη.