Ποιό είναι το μαγικό φίλτρο που σας προσφέρει αισιοδοξία και ενέργεια;

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν το αντίδοτο κατά του στρες μετά από πρόσφατη μελέτη που διεξήγαγαν…

Οι επιστήμονες μελέτησαν άτομα που μόλις είχαν ερωτευτεί και παρατήρησαν ότι τα επίπεδα της ορμόνης του στρες, γνωστή ως κορτιζόλη, ήταν ιδιαιτέρως αυξημένα. Αυτό όμως συμβαίνει μόνο στην αρχή μιας σχέσης και οι επιστήμονες τονίζουν ότι μετά από 1-2 χρόνια τα επίπεδα της ορμόνης επανέρχονται στο φυσιολογικό και τότε αυξάνονται τα επίπεδα μιας άλλης ορμόνης που μας γεμίζει αισιοδοξία. Το αποτέλεσμα; Ο έρωτας μπορεί να δράσει στο μέλλον προστατευτικά κατά του στρες.

Η ανθρωπολόγος Δρ Φίσερ από το Πανεπιστήμιο Rutgers τόνισε: «Με τον έρωτα ο εγκέφαλος γεμίζει από ντοπαμίνη με αποτέλεσμα να έχεις αισιοδοξία, ενέργεια και γενικά τα «όπλα» κατά του στρες.» Η ανθρωπολόγος ακόμη υπογράμμισε ότι το σεξ με τον ιδανικό σύντροφο έχει πολλά οφέλη που μπορούν να μειώσουν το αίσθημα του άγχους.

Για να μειώσετε το άγχος σας δεν είναι απαραίτητο να κάνετε σεξ. Τα ίδια σχεδόν οφέλη μπορείτε να αποκομίσετε αν δώσετε ένα παθιασμένο φιλί, αγκαλιάσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, το υποστηρίξετε συναισθηματικά ή το κοιτάξετε στα μάτια. Ακόμη και με αυτές τις απλές αλλά ερωτικές κινήσεις η οξυτικίνη, η ορμόνη του έρωτα, θα εκκριθεί στο αίμα σας.


Ψάχνετε την αγάπη; Τα θαύματα της τύχης έχουν τη λύση για εσάς!

Αποκτήστε το μαγικό ξόρκι για τη Μεγάλη Αγάπη!

ή επισκεφτείτε μας για προβλέψεις σχετικά με το μέλλον σας:Χαρτομαντεία (ταρώ), καφεμαντεία, αυγομαντεία…