Ποια ζώδια είναι πιο δυνατά και με καλύτερη φυσική κατάσταση;

Μάθετε αν ανήκετε στα τυχερά ζώδια που η φύση προίκισε με δύναμη και τι λέει η έρευνα για όσους γεννήθηκαν αυτό το μήνα…

Στο πλαίσιο μιας έρευνας που σκοπό είχε να προσδιορίσει αν το ζώδιο και ο μήνας γέννησης επηρεάζει την απόδοση σε τρεις δοκιμασίες φυσικής λειτουργίας σε εφήβους, ο δρ Γκάβιν Σάντερκοκ, επικεφαλής της μελέτης και κλινικός φυσιολόγος από το Πανεπιστήμιο του Εσεξ και οι συνεργάτες του ανέλυσαν στοιχεία σε μια μεγάλη ομάδα εφήβων και παιδιών.

Συνολικά, πάνω από 8.000 αγόρια και κορίτσια, από 10 ως 16 ετών από τα 26 δημόσια σχολεία του Εσεξ, εξετάστηκαν στην αντοχή, τη δύναμη και την ενέργεια του σώματος. Οι ερευνητές συγκέντρωσαν τα δεδομένα και τα συνέκριναν με τον μήνα γέννησης του κάθε παιδιού.
Τα ευρήματα αποκάλυψαν ότι ο μήνας γέννησης επηρεάζει τα επίπεδα της καρδιαγγειακής φυσικής κατάστασης, και τη μυϊκή δύναμη.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι τα παιδιά που γεννήθηκαν Νοέμβριο (Σκορπιοί, πρώτοι Τοξότες) είχαν την μεγαλύτερη αντοχή και δύναμη και ήταν τα δεύτερα δυνατότερα. Εκείνα που γεννήθηκαν το μήνα Οκτώβριο (Ζυγοί, πρώτοι Σκορπιοί) ήταν σχεδόν ίδια σε φόρμα, αλλά ήταν τα δυνατότερα, ενώ από κοντά ακολουθούν και τα παιδιά του Δεκεμβρίου (Τοξότες, πρώτοι Αιγόκεροι). Από την άλλη, τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο (Κριοί, ταύροι) και τα παιδιά του Ιουνίου (Δίδυμοι), είχαν τη χειρότερη φυσική κατάσταση.