Δύναμη σκέψης: πως το μυαλό σας μπορεί να σας….απογειώσει;

Όσο περισσότερο θέλετε να αποδράσετε από την πραγματικότητα, τόσο πιο έντονα αυτή σας τραβάει από το μανίκι…

 

…και όσο περισσότερο θέλετε να σας αφήσουν ήσυχους τόσο περισσότερο οι απαιτήσεις αυξάνουν και βρίσκεστε εν μέσω ενός ανεμοστρόβιλου.

Συνήθως οι περισσότεροι από εμάς παραπονιόμαστε για τη ζωή καθώς πιστεύουμε ότι δεν μας έχει φερθεί σωστά. Προσπαθήστε να θυμηθείτε πόσες φορές έχετε… ξαναζήσει στο μυαλό σας σκηνές της ζωής σας με την καρδιά σας να στενάζει από λάθη και τύψεις για πράγματα που έγιναν στο παρελθόν; Είναι στιγμές που σας κάνουν να αισθάνεστε τρωτοί και να βιώνεται τρόμο. Σε αυτήν την περίπτωση μόνο εσείς γνωρίζετε ότι ψυχικά τρεκλίζετε σαν επιβάτες πλοίου σε τρικυμία…

Η ζωή όμως επιταχύνεται, γεμάτη προσδοκίες και επιθυμίες. Αν μπορούσατε να διακτινιστείτε κάπου μακριά και να βλέπατε τη ζωή σας μέσα από μια αποστασιοποιημένη και θετική στάση τότε θα απαλλασσόσασταν από τα άγχη και θα παύατε να αισθάνεστε τόσο μπερδεμένοι με προσωπικά ζητήματα. Έτσι θα είχατε τη δυνατότητα να φιλοσοφούσατε αναζητώντας απάντηση στο γιατί τη μια στιγμή αισθάνεστε εγκαταλειμμένοι και την άλλη πιασμένοι σε μια παγίδα.

Το νόημα όμως της ζωής είναι να αποφεύγετε ή να ξεπερνάτε με τη δύναμη της ψυχής σας ό,τι σας κάνει την ζωή δύσκολη, καταστάσεις δηλαδή που μπορούν να καθυστερήσουν την απογείωση σας. Παραδοθείτε λοιπόν στο Σύμπαν ξανακουρδίζοντας την καρδιά σας προκειμένου να καταφέρετε να ανανεωθείτε, να κινητοποιήσετε την ενέργεια σας και να αποσυμπιεστείτε. Πώς ?

Με ό,τι καλύτερο διαθέτει η ζωή: δύναμη θετικής σκέψης, δημιουργικότητα και έρωτα!

Κάντε σκέψεις θετικές…

Το Σύμπαν, όσο αδιανόητο και ψεύτικο φαίνεται σε ορισμένους, ανταποκρίνεται σε όλη την ενέργεια που τοποθετείτε στα αιτήματα σας! Μην ξεχνάτε ότι όταν θέλετε κάτι πάρα πολύ όλο το σύμπαν συνωμοτεί μαζί σας για να το πετύχετε. Η ενέργεια εστιάζεται όπου και η προσοχή σας!

Οι σκέψεις είναι ζωντανές! Πιστέψτε το!

 

Όσοι από εσας χρειάζεστε βοήθεια ή και καθαρισμό ενέργειας και τα θαύματα της τύχης θα σας δώσουν λύση!

Με αγάπη & ενδιαφέρον