Αυτό είναι το κόλπο των τυχερών! Μάθετε…

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι είναι αυτό που φέρνει τύχη στα άτομα τα οποία θεωρούνται τυχερά;

Ο καθηγητής Wiseman για να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα μελέτησε τις περιπτώσεις εκατοντάδων ανθρώπων, οι οποίοι απάντησαν σε σχετική αγγελία που είχε δημοσιεύσει και οι οποίοι ένιωθαν τυχεροί ή άτυχοι.

Το κόλπο είναι να μπορεί να εκμεταλλευτεί κάποιος την τύχη που του χαμογελά. Υπάρχει όμως τρόπος κανείς να τη βελτιώσει; Ο καθηγητής προχώρησε σε συνεντεύξεις για να μάθει λεπτομέρειες για τη ζωή των συμμετεχόντων. Χώρισε τους εθελοντές σε 2 ομάδες, στους τυχερούς και στους άτυχους, και έδωσε και στις δύο, μια εφημερίδα να την ξεφυλλίσουν και να πουν πόσες φωτογραφίες έχουν εντοπίσει.

Τοποθέτησε κρυφά ένα μεγάλο μήνυμα στην εφημερίδα το οποίο έλεγε: ‘Πείτε σε αυτόν που διεξάγει την έρευνα ότι το είδατε αυτό και θα λάβετε £250.’ Αυτό το μήνυμα κάλυπτε τη μισή σελίδα και είχε γραφτεί με μεγάλα γράμματα. 

Ο καθηγητής ανέφερε ότι “Το μήνυμα ήταν και για τις δύο ομάδες εμφανές, αλλά οι άτυχοι δεν το έβλεπαν ενώ οι τυχεροί επικεντρώθηκαν σε αυτό. Γιατί; Επειδή όσοι θεωρούνται άτυχοι έχουν την τάση να είναι πιο νευρικοί από τους τυχερούς και αυτό τους εμποδίζει να προσέχουν το αναπάντεχο.”

Ποίες είναι λοιπόν οι 4 αρχές για να προσελκύσετε την τύχη σας σύμφωνα με τον ερευνητή;

  • Να καλλιεργήσετε την ικανότητα να δημιουργείτε και να παρατηρείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται.
  • Να δημιουργείτε προφητείες για θετικές προσδοκίες.
  • Να προσαρμόζετε τη συμπεριφορά σας και να μετατρέπετε την κακή τύχη σε καλή.
  • Να λαμβάνετε τυχερές αποφάσεις ακούγοντας τη διαίσθηση σας.

Αν όλα τα παραπάνω δεν σας φέρουν τύχη τότε μην ανησυχείτε!

Αποκτήστε το ξόρκι για ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΧΗ και αλλάξτε τη ζωή σας!