ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΑΚΟΥΕΙ…

Το Σύμπαν ακούει – μάθε πώς να του ζητάς όσα θέλεις να σου στείλει!

 

Όταν θέλεις κάτι, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να τα καταφέρεις» Πίσω από τα λόγια  ξεδιπλώνεται μια ολόκληρη κοσμοθεωρία που βρίσκει μέχρι σήμερα πολλούς υποστηρικτές κι εξίσου πολλούς επικριτές. Εμείς δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε για να δούμε αν πράγματι το σύμπαν μας ακούει. Πώς όμως θα μάθουμε τι και πώς μπορούμε να του ζητάμε;

 

1)  Βρες τρόπους να χαλαρώσεις το νου και το σώμα σου

Όταν οι σκέψεις μας τρέχουν με ασύλληπτες ταχύτητες, είναι πιο δύσκολο να τις πιάσουμε επ’ αυτοφώρω ώστε να δούμε αν πράγματι στην πλειονότητά τους είναι αρνητικές και επομένως αν σαμποτάρουν την επικοινωνία μας με το σύμπαν. 

2)Γράψε τι σε ανησυχεί

  Μπορείς για δύο εβδομάδες να σημειώνεις όλα αυτά που σου προκαλούν ανησυχία: τι φοβάσαι ότι θα συμβεί;  Τελικά όσο κι αν δεν το συνειδητοποιούμε, καταλήγουμε να επικεντρωνόμαστε στα αρνητικά?. Στο τέλος των δύο εβδομάδων δες από όλα αυτά που έχεις σημειώσει τι πραγματικά βγήκε αληθινό. Πιθανότατα ελάχιστα από αυτά. Έτσι, θα δώσεις στον εγκέφαλό σου το σήμα ότι η ανησυχία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να σου τρώει ενέργεια και να σε παγιδεύει σε αρνητικές σκέψεις, κρατώντας σε μακριά από την εκπλήρωση των στόχων σου.

 

3) Κάνε θετικές δηλώσεις

Οι θετικές δηλώσεις είναι ένα από τα πιο δυνατά μας χαρτιά, αφού μέσω του λόγου μας στέλνουμε ηχηρά και «ευανάγνωστα» μηνύματα στο σύμπαν. Για να το Έλκεις Αυτό που Δηλώνεις,  όταν κάνουμε θετικές δηλώσεις χρειάζεται να φροντίζουμε: (α) να τις διατυπώνουμε σε ενεστώτα χρόνο, (β) να εκφραζόμαστε χρησιμοποιώντας θετικές λέξεις, (γ) να είμαστε σαφείς και σύντομοι, και (δ) να τις επαναλαμβάνουμε συχνά μέσα στην ημέρα και καθημερινά.

4)  Κράτα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης

Πρόκειται για μια συνήθεια που, όχι μόνο αυξάνει τα επίπεδα ευτυχίας μαs, αλλά έλκει στη ζωή μας ακόμα περισσότερα θετικά πράγματα:  «έχω ανακαλύψει ότι όσο πιο πρόθυμη είμαι να είμαι ευγνώμων για τα μικρά πράγματα της ζωής, τόσο πιο εύκολα έρχονται και τα μεγάλα, από ανέλπιστες πηγές».

4) Κράτα το κίνητρό σου καθαρό

Ίσως το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη μας είναι το «γιατί» ζητάμε ότι ζητάμε. Αν πίσω από τα «θέλω» μας κρύβονται εγωιστικά κίνητρα, ανταγωνισμοί, συγκρίσεις και αδικίες, περιμένουμε από το σύμπαν, αυτή την ανεξάντλητη δύναμη αγάπης, να βρίσκεται με το μέρος μας; Αν για να πάρουμε εμείς αυτό που θέλουμε πρέπει κάποιος άλλος άνθρωπος να βρεθεί σε δυσχερή θέση, γίνεται να έχουμε σύμμαχό μας αυτή την καθαρή πηγή ενέργειας; Μάλλον όχι… 

 

ΚΑΝΤΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ

 

Σας ενδιαφέρει άνοιγμα δρόμου και τύχης,/  Πρόκληση τύχης και πλούτου σε καταστήματα, οικίες και πρόσωπα,/  Δικαίωση και διευκόλυνση νομικών ζητημάτων,/    Εργασίες βοήθειας, πώλησης ( ακινήτων, αντικειμένων κτλ),/   Εργασίες για την εύκολη εύρεση εργασίας.

Ερωτικά δεσίματα για να έχετε τον/την σύντροφο σας πάντοτε δεμένο/η με εσάς  αποφεύγοντας έτσι τον φόβο της πιθανής εγκατάλειψης ή απιστίας./   Επαναφορά συντρόφου μετά από χωρισμό.

 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!!!

Τα «θαύματα της τύχης »  Είναι εδώ!!!

 

www.thavmata-tixis.gr