Τα θαύματα γίνονται αλλά μόνο σε όσους…

Ξένα περιοδικά, εφημερίδες και ερευνητές έχουν ασχοληθεί κατά καιρούς με τα θαύματα…

“Πιστεύετε στα θαύματα;” Αυτός ήταν ο τίτλος ενός πρόσφατου κύριου άρθρου στο περιοδικό LIFE που αναφερόταν σε χιλιάδες θαυματουργά φαινόμενα που έχουν συμβεί σε ολόκληρο τον κόσμο και δεν εξηγούνται με τη λογική.

Άλλα έντυπα, όπως το περιοδικό TIME και η εφημερίδα WASHINGTON POST, έχουν επίσης γράψει για τέτοια φαινόμενα. Σύμφωνα και με έλληνες ερευνητές η πίστη στην ιδέα ότι μπορεί να γίνει ένα θαύμα μπορεί να κάνει πραγματικά…. θαύματα στους καρκινοπαθείς. Σύμφωνα μάλιστα με μελέτη της «Κάπα Research» το 41,4% των Ελλήνων πιστεύει στα θαύματα. Σε περιόδους όπως αυτή μάλιστα που βιώνουμε στη Ελλάδα τα τελευταία χρόνια η αλήθεια είναι ότι έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ να πιστεύουμε στα θαύματα.

Όπως και αν έχετε επιλέξει να ζήσετε τη ζωή σας είτε πιστεύοντας είτε όχι στα θαύματα, ένα είναι σίγουρο: ότι η πίστη στο θαύμα μπορεί να κάνει… θαύματα! Και μην ξεχνάτε ότι θαύματα γίνονται κάθε μέρα χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε μέσα σε αυτούς τους ρυθμούς της καθημερινότητας που ζούμε. Αρκεί να ανοίξετε τα μάτια σας και τις αισθήσεις σας για να τα αντιληφθείτε…

Γνωρίστε τα θαύματα της τύχης και κάντε το πρώτο μεγάλο βήμα στη ζωή σας…