Αποκτήστε ό, τι θέλετε να έχετε αυτό το νέο έτος

Ο ερχομός της νέας χρονιάς  είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε με μια ωραία, καθαρή ενέργεια. Αυτό συμβαίνει με τελετουργίες καθαρισμού για το σπίτι, την εργασία σας  και τον εαυτό σας, καθαρίζοντας το παλιό και για να αφήσετε χώρο να έρθει το καινούργιο ώστε να μπορείτε να έχετε νέες ευλογίες. Για να πάρετε ό,τι θα θέλατε να έχετε φέτος, αυτή είναι η ώρα να πάρετε τις επιθυμίες, τα τελετουργικά και τα ξόρκια για να σας φέρουν καλή τύχη για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον εαυτό σας.

Τελετουργικό καθαρισμού της νέας χρονιάς 

Προτού έρθουν οι ευλογίες και η καλή τύχη, η παλιά ενέργεια που υπάρχει στο χώρο και στη ζωή σας πρέπει να απομακρυνθεί πρώτα.

 Εάν κουβαλάτε πράγματα που δεν σας βοηθούν πλέον, αφήστε τα πίσω στο παρελθόν, εκεί που ανήκουν. Αρχίστε να πραγματοποιείτε το τελετουργικό καθαρισμού, για να εξαλείψετε το παλιό, ώστε να υπάρχει χώρος για το νέο.

Τρόπος εκτέλεσης καθαρισμού

Το τελετουργικό πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι  2 Φεβρουαρίου που σαραντίζει ο Χριστός μετά την Γέννηση του ημέρα της Υπαπαντής.

Για να εκτελέσετε μια ολοκληρωμένη, αλλά βασική τελετουργία καθαρισμού, ο τρόπος που μπορείτε να ξεκινήσετε είναι βάζοντας ένα κερί στο κέντρο του σπιτιού σας ή της επιχείρησης σας .  Ένα λευκό κερί και να ντυθεί με λάδι ευλογίας . Στη συνέχεια, σφουγγαρίστε το δάπεδο του σπιτιού σας χρησιμοποιώντας ένα πλύσιμο τύπου πνευματικού καθαρισμού με …. βότανα καθαρισμού όπως δεντρολίβανο, λεμόνι ή ευκάλυπτο σε ένα τσάι και στη συνέχεια προσθέστε το στο νερό της σφουγγαρίστρας.

Στη συνέχεια, βάλτε  θυμίαμα καθαρισμού μέσα σε ένα πιάτο . Ανάψτε το κερί και το θυμίαμα και μεταφέρετέ τα προσεκτικά στο χώρο σας και λέτε αυτά τα λόγια. 

 «Εκκαθαρίζω τι πράγματα δεν χρειάζομαι. Θα καθαρίσω όλη την παλιά ενέργεια μακριά από αυτήν τη φλόγα και τον καπνό. “

Βεβαιωθείτε ότι ο καπνός του θυμιάματος πάει παντού . Καθώς το κάνετε αυτό, φανταστείτε κάθε δωμάτιο στο σπίτι σας να γεμίζει με λαμπερό, έντονο χρυσό φως. Αφού τελειώσετε, αφαιρέστε το κερί και αφήστε το θυμίαμα να καεί.

Ένα ραβδί  μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσει την παλιά ενέργεια. Χρησιμοποιήστε το κυρίαρχο χέρι σας για να κρατήσετε το ραβδί και δείξτε το στις γωνίες των δωματίων στο σπίτι σας και στους τοίχους, και φανταστείτε τον εαυτό σας να στριφογυρίζει όλη την παλιά ενέργεια σε αυτό σαν χυλοπίτες σε ένα πιρούνι. Για να το καθαρίσετε, κουνήστε το ραβδί σας.

 Στη συνέχεια, απολαύστε ένα  μπάνιο  για να καθαρίσετε την αύρα σας και να προετοιμαστείτε για το επόμενο βήμα.

Μόλις αφαιρεθεί όλη η κακή ενέργεια , τότε ήρθε η ώρα να φέρετε κάποια νέα και ισχυρή πνευματική ενέργεια για να πραγματοποιήσετε όλες τις ελπίδες και τις επιθυμίες σας.

Ένα ξόρκι κεριών είναι ένας εύκολος τρόπος για να το κάνετε αυτό. το χρυσό είναι το χρώμα της επιτυχίας και της τύχης,  πράσινο για χρήματα, κόκκινο για αγάπη, Μπλέ  για τύχη. Χαράξτε λέξεις ή σύμβολα στα κεριά που είναι αντιπροσωπευτικά της επιθυμίας σας και χρησιμοποιήστε λάδι Καλής τύχης  για να τα ντύσετε.  Κρατήστε το κάθε κερί μέσα στα χέρια σας και φανταστείτε να γεμίζει με πνευματική ενέργεια. Πείτε στο κερί τι θα θέλατε να κάνει. 

“Το κερί κρατά όλη την ενέργεια για να μου προσφέρει ό, τι θέλω.”

Στη συνέχεια, ανάψτε το κερί και μετά αφήστε το να καεί. Μπορείτε επίσης να το σβήσετε και στη συνέχεια να επαναλάβετε το ξόρκι κάθε μέρα για συνολικά επτά ημέρες.

Θυμηθείτε ότι η αρχή της νέας χρονιάς  είναι μια εξαιρετική στιγμή για να θέσετε σε κίνηση τις επιθυμίες σας και να κάνετε θετικές και σίγουρες αλλαγές στη ζωή σας . Εάν υπάρχουν στόχοι που θα θέλατε να επιτύχετε , τότε προετοιμαστείτε για την επιτυχία πραγματοποιώντας το τελετουργικό καθαρισμού !!!

Στη διάθεση σας για τυχών διευκρινίσεις.

  Ευχές για μια χρονιά γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις με υγεία, ευημερία, αγάπη!Με αγάπη & ενδιαφέρον www.thavmata-tixis.gr